Нова лінійка масла TM Molendam

ТМ Molendam презентує нову лінійку натурального солодковершкового масла, яка представлена ​​найпопулярнішими на ринку позиціями: Масло селянське 72,6% і Масло Екстра 82,5%.

Масло Molendam виробляється за традиційною технологією – методом збивання натуральних вершків, отриманих із відбірного фермерського молока вищого сорту, завдяки чому воно зберігає природний вершковий аромат і має неймовірно ніжну консистенцію. Для упаковки масла використовується звичний споживачеві матеріал, який захищає продукт від потрапляння сонячних променів і вологи, а завдяки невід’ємним атрибутам бренду Molendam – стильним корівкам, класична форма упаковки стала яскравою та сучасною.

Вершкове масло не є самостійною стравою і в чистому вигляді в їжу не вживається, але це не завадило йому знайти широке застосування в стравах багатьох народів світу і України в тому числі. Воно має гарну засвоюваність і високу поживність, а також цінні біологічні властивості.

Сендвіч з маслом Molendam на сніданок не тільки допомагає вгамувати голод, але і заряджає енергією, допомагає прокинутися. Вітаміни групи В, С, D і E, що містяться в вершковому маслі, позитивно впливають на стан волосся та шкіри, покращують здоров’я зубів. Вітамін А – корисний для зору та допомагає зміцнити імунітет. Особливо корисне масло для дитячого організму, адже воно сприяє розумовому і фізичному розвитку дитини, захищає його від інфекцій.

Крім того, вершкове масло позитивно впливає на роботу травної та нервової систем, так як воно багате на мікроелементи і амінокислоти,  а жири, що містяться в ньому, відіграють важливу роль в процесі відновлення клітин мозку та нервових клітин.

З солодковершковим маслом Molendam можна втілити в життя всі кулінарні задуми!

 

31.12.2019 Download PDF